Faciliteiten

Een van de slaapkamers Keuken v 'Monte'De accommodatie is van hoog niveau en ligt geheel vrij op 2,5 hectare eigen terrein. Volop privacy dus. De boerderij dateert uit 1600 en is in stijl en met respect voor de omgeving gerestaureerd – veel bestaande materialen zijn hergebruikt om het authentieke karakter van het huis te bewaren – en is geschikt voor een verblijf van 18 personen.

Plattegrond 'Piantorre' (BG) Plattegrond 'Monte' (1E)Er zijn 2 gemeenschappelijke ruimtes voorzien van alle comfort (‘Piantorre’ op de begane grond en ‘Monte’ op de eerste verdieping), 2 keukens, 9 tweepersoons slaapkamers (waarvan 4 op de begane grond en 5 op de eerste verdieping). Alle slaapkamers, op één na, hebben een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet (er is één dubbele slaapruimte op de eerste verdieping met een gezamenlijke badkamer). Verder is er een groot balkon, een buitenterras, een veranda, een binnentuin en een zwembad dat vanaf eind mei tot en met september te gebruiken is.

BadkamerOverige faciliteiten in de casa zijn, o.a.: Wifi (overal, maar niet in de slaapkamers); Centrale Verwarming in alle woon- en slaapkamers; Piantorre heeft een extra badkamer met wc en douche voor gasten die een rolstoel gebruiken; een ruime garderobekast op elke slaapkamer; een houtkachel bij de zithoek van Monte; lange (eet)tafels in beide gemeenschappelijke ruimtes, op het balkon en buiten op het terras; parasols en ligstoelen bij het zwembad en hangmatten op de heuvel.